Tälle sivulle kokoamme vinkkejä turvallisen toiminnan järjestämiseen kesällä ja syksyllä. Pyrimme päivittämään sivua aktiivisesti sen mukaan, miten rajoitukset tai erityisjärjestelyt muuttuvat. Ajantasaisin partiotoimintaa koskeva ohjeistus löytyy osoitteesta www.partio.fi/korona. Lisäämme sivuille lisää materiaalia kesän aikana liittyen syksyn toimintaan.

Kesän leirit

Kasvokkain tapahtuvaa partiotoimintaa voi hyvin järjestää kesälläkin, kunhan jo suunnitteluvaiheessa huomioi osallistujien ja tekijöiden turvallisuuden.

Olemme koonneet vinkkipaketin kesän retkien ja leirien turvallisen toteuttamisen suunnittelun ja toteuttamisen tueksi: Turvallinen kesäleiri 2020.

Kesän toimintaa järjestettäessä on hyvä viestiä järjestelyistä ja turvallisuuden huomioimiesta aivoimesta myös huoltajille. Täältä löydät pohjan infokirjeelle retki/tapahtumakirjeen liitteeksi. Tallenna kirjeestä kopio omalle koneellesi, äläkä tee muutoksia tähän versioon.

Syksyn viikkotoiminta

Syksyn kokoukset on hyvä suunnitella ulos. Ulkona on
helpompi pitää toiminnassa turvavälit ja pöpöt leviävät
vähemmän ulkoillessa. Partio-ohjelma soveltuu helposti ulos
ja yleensä vielä syyskauden alussa on kivat ilmat ulkoiluun!
Olemme keränneet valmiiksi sudenpentu- ja seikkailijaohjelmasta
erityisesti ulkokokouksiin sopivat aktiviteetit!

Löydät täältä ulkokokousvinkit

Jotta leikkiminen voidaan toteuttaa turvallisesti hauskasti myös syksyllä, olemme koonneet yhteen pakettiin ulkoleikeiksi soveltuvia leikkejä, jossa kontaktia toisiin leikkijöihin otetaan mahdollisimman vähän.

Löydät täältä ulkoleikkivinkit!

Ryhmien retket

Myös ryhmien retkien suunnittelussa kannattaa käyttää apuna Turvallinen kesäleiri -materiaalia. Retket voivat suuntautua lähiseuduille, jolloin jokainen osallistuja voi saapua paikalle vaikkapa pyöräillen!

Löydät täältä retkipaikkavinkit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivuja päivitetään ja materiaalia syksyn käynnistämisen tueksi ilmestyy tänne viimeistään juhannusviikolla.