Tervetuloa!

Sinulla ei tarvitse olla esitietoa partiosta, leireilykokemusta tai valmiita ohjelmanumeroita takataskussa. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Partiossa on kattava koulutusjärjestelmä, josta saat tukea tehtävissä toimimiseen sekä mukavan lisän ansioluetteloosi. Olitpa siis kiinnostunut toimimisesta lasten ja nuorten kanssa, luonnossa liikkumisesta, purjehtimisesta, kouluttamisesta tai paperin pyörittämisestä ­­- löydät varmasti oman juttusi. Tehtäviä voidaan räätälöidä elämäntilanteen mukaan viikoittaisesta toiminnasta silloin tällöin mukana oloon.

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella niin lähetämme tarkempia tietoja ja vastaamme kysymyksiisi.

Tervetuloa partioon -kurssilla tutuksi partio ja sen toiminta

Kurssilla opit tuntemaan muita partioon liittyneitä aikuisia, saat johdatuksen partion perusteisiin, siihen mitä partiossa eri-ikäisenä tehdään sekä partion historiaan. Noin kolmen tunnin koulutus sisältää osiot Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa. Kurssia suositellaan kaikille partion aloittaville aikuisille, mutta se ei ole pääsyvaatimuksena partioon tai vaadi sitoutumista toimintaan. Osallistumismaksu 10 € / hlö.

2019 järjestettävät Tervetuloa Partioon -kurssit ovat:

  • 4.5. Pääkaupunkiseudulla aamupäivällä kevyen retkeilyn merkeissä. Samana iltapäivänä voit ilmoittautua myös Retkeilyn alkeet/Erätaito 0 -kurssille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.
  • 8.9. Pääkaupunkiseudulla aamupäivällä kevyen retkeilyn merkeissä. Samana iltapäivänä voit ilmoittautua myös Retkeilyn alkeet/Erätaito 0 -kurssille.
  • 3.12. arki-iltana Partioasemalla Töölössä (Töölönkatu 55) klo 18:00 alkaen.

HUOM! Retkeilyn alkeet – Erätaito 0 ja 1 -koulutuksista saat myös vinkit perusretkeilyyn tai pienen retkitaitokertauksen. Kursseja järjestetään vaihtelevasti keväisin ja syksyisin. Nämä ja muuta mielenkiintoista löydät toimintakalenteristamme. Huomaa, että toimintakalenterin vasemmasta laidasta voit painaa kohtaa ”aikuiset”, jolloin kalenteriin suodattuu aikuisille suunnatut tapahtumat.

Lisätietoja: paivi.anttonen(at)partio.fi.

Tutustu tarkemmin siihen, mitä partiossa voi tehdä aikuisena:

Ilmoittaudu mukaan!

Vapaaehtoiseksi partioon

Jätä yhteystietosi niin etsimme sinulle parhaan paikan tehdä vapaaehtoistyötä partiossa.
  • esim. Kivistö, Vantaa tai Herttoniemi, Helsinki
  • Partiossa on lukuisia pestejä ja tehtäviä, joissa toimia oman elämäntilanteen ja aikataulujen puitteissa. Tulisitko auttamaan leirille? Vai haluatko istua hallituksen kokouksissa ja suunnitella toimintaa? Ehkäpä osaisit auttaa kämpän kunnostuksessa? Voit tulla partiokokoukseen kertomaan työstäsi tai opettamaan jonkun osaamasi taidon. Partiossa on paikka jokaiselle. Tämän kentän voit jättää tässä vaiheessa myös täyttämättä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.